Portfolio

Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House
Tait House

Tait House

Tait House is a stunning family home in North London comprising large reception areas, a cinema, gym, swimming pool, bar, lift, and expansive landscaped gardens. Working with Harrison Varma’s in-house design team, HVJ produced and installed a full joinery package that included everything from the front and internal doors, to the walk-in-wardrobes and dressing tables.

The interiors scheme is based upon updating classic materials such as marble, timber and leather. We crafted 50+ internal timber doors - some featuring glass panels with a frosted Art Deco inspired design. Leather was incorporated in to the dressing tables and TV units to match specifically with designer furniture and to enhance the scheme.

Expansive walk-in-wardrobes featured fully-automated doors, plus leather panels and suede wall-coverings to soften the dressing areas. We also installed Visplay systems so that hanging rails can be configured to suit individual requirements.

“A highlight of the property; the bespoke storage is second–to–none.”

Owner & Resident

Tait House

DETAIL AND FINISH

Solid wood door featuring glass vision panels and integrated locks.

Tait House

DETAIL AND FINISH

Leather door fronts to co-ordinate with interior scheme.

Tait House

DETAIL AND FINISH

Bar featuring bevelled mirror display wall.

Tait House

DETAIL AND FINISH

Ebony Macassar kitchen doors with concealed finger pulls.

Tait House

DETAIL AND FINISH

Sliding doors featuring frosted glass design.

Tait House

DETAIL AND FINISH

Master suite wet bar with bi-fold doors to conceal coffee making facilities and mini fridge.